Har du hittat bilen? Då löser vi finansieringen!

När det gäller finansieringen så har vi ett nära samarbete med två av det största aktörerna inom bilfinans, Santander Consumer Bank och DnB Finans.

Vi kan skapa en månadskostnad som passar just dig eller ditt företag och du kan extraamortera, förlänga eller förkorta lånetiden när du vill. Kreditbesked får du av oss direkt, på plats i bilhallen!

Vid avbetalning som privatperson kan du låna upp till 80 procent av bilens pris, resterande betalar du kontant eller med hjälp av en inbytesbil.

Var rädd om ditt kreditutrymme

Avbetalning liknar ett vanligt banklån som betalas av under önskad tid med samma belopp varje månad. Fördelen med den här låneformen jämfört med vanligt banklån är att kreditutrymmet hos banken inte belastas. Det kan vara bra att ha kvar kreditutrymmet ifall du behöver låna mer pengar senare, t ex om du ska byta boende.

Kort om avbetalning Privat / Företag

Avbetalningen läggs upp som ett annuitetslån, normalt sett med rörlig ränta. Om du vill ha fast ränta tillkommer ca. 0,75% på aktuell ränta. Som privatperson betalar du minst 20% av bilens pris i handpenning, som företagare från 0 kr i insats. Resterande betalas av månadsvis under en kredittid 12 – 72 månader, med eller utan restvärde. Lånet kan när som helst lösas utan extra avgifter, du betalar då endast kapitalskulden.

Bra att veta om Leasing (företag)

Finansiering via leasing kan endast ske om du har ett momsregistrerat företag. Observera att bilen du vill leasa måste vara momsad.

Ränta och amorteringstid är samma som vid avbetalning (se ovan).

Vid leasing av en pickup kan du dra av hela momsbeloppet varje månad, på övriga fordon har du rätt att lyfta av halva momsen.

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 09.00-18.00
Lördagar 11.00-15.00
Söndagar Stängt

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 09.00-18.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt