Vi erbjuder Sveriges största utbud av USA-bilar

Vi har specialiserat oss på bilar som kommer från de amerikanska biltillverkarna. Det vill säga: Chevrolet, GMC, Cadillac, Dodge, Chrysler, Ford och Lincoln. Vi säljer alla typer av amerikanska bilar, allt från klassiska bilar eller nya, SUVar eller sportbilar, vanar eller minivanar. Så länge det kommer från USA, är det något för oss!

Vi har alltid mer än 150 utannonserade på vår hemsida och alla bilar som bjuds ut till försäljning finns i lager hemma i Sverige. Inga väntetider, inga förseningar och du kan själv inspektera bilen innan köp. Utöver de bilar som finns ute på annons så har vi fler bilar som står i våra lagerlokaler.

Hittar du inte bilen du söker på vår hemsida? Kontakta oss ändå, den kan finnas i vårt lager!

Historia

Företagsbilar i Stockholm AB har varit verksamma inom bilförsäljning sedan 1993. Vid starten sålde vi nästan uteslutande amerikanska Vanar och Pickuper, där av det kanske lite vilseledande namnet. Sedan sent 90-tal har verksamheten ändrats till att sälja bilar även till privatpersoner. Man har alltid hittat oss på Sveavägen 136 vid Stockholms norra infart, mellan Surbrunnsgatan och Frejgatan. Vi har en ganska diskret entré – det är inte lätt att se att innanför garageporten döljer sig över 100 bilar. Men om du vet var t ex Hard Rock Café ligger så är du väldigt nära!

Verkstad

Vi kan självklart även erbjuda service på bilen du köpt utav oss i vår verkstad på Sveavägen. Skulle olyckan ha varit framme så fixar vi allt i från stora försäkringsreparationer eller mindre lackskador på vår lackverkstad. Vi samarbetar de flesta försäkringsbolagen och kan även erbjuda hyrbil under reparationstiden.

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 09.00-18.00
Lördagar 11.00-15.00
Söndagar Stängt

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 09.00-18.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt